Παρελκόμενα
Παρελκόμενα

Παρελκόμενα

Πέρα από τον «κορμό» ενός συστήματος συναγερμού, υπάρχουν πολλά  παρελκόμενα,  που επεκτείνουν τις δυνατότητες ενός συστήματος, όπως είναι οι επεκτάσεις ζωνών, συστήματα τηλεχειρισμού, συστήματα ειδοποίησης μέσω GSM κ.λ.π.

Είναι αυτονόητο, ότι τα παρελκόμενα μπορούν να προστεθούν και σε δεύτερο χρόνο σε ένα σύστημα, μιας και τα συστήματά μας είναι τόσο ευέλικτα που μπορούν να «χτιστούν» και να βελτιωθούν σε δυνατότητες.

ΝΧ-216
Module επέκτασης 16 ζωνών για ΝΧ-8

Μέγιστη κατανάλωση 34mA. Προσαρμόζεται εντός ή εκτός μονάδος και σε μέγιστη απόσταση 800m. Σύνδεση με bus του πληκτρολόγιου.

NX-7002 GSM module
Επικοινωνία Κ.Λ.Σ. μέσω κινητής τηλεφωνίας

Συσκευή η οποία μας παρέχει την δυνατότητα αποστολής σημάτων στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της Hellas Monitoring μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, όταν έχει γίνει διακοπή της τηλεφωνικής γραμμής από βλάβη ή δολιοφθορά, ή όταν δεν υπάρχει καθόλου σταθερή τηλεφωνία στον φυλασσόμενο χώρο.

Δυνατότητα ελέγχου οπλισμού – αφοπλισμού με απλό SMS

 

PROXIMITY

Τα proximity είναι συστήματα που με μια κάρτα ή ένα τύπου «μπρελόκ», μπορούμε να κάνουμε χειρισμό του συναγερμού μας, χωρίς την χρήση πληκτρολογίου και κωδικών, κυρίως για χρήση ηλικιωμένων ατόμων.

NX-1701E

Proximity reader range 10cm  για εξωτερική χρήση.
Δυνατότητα οπλισμού με stay ή away. Λειτουργία Χ-10.
Διαστάσεις : 11 x 5.7 cm

NX-1750

Proximity με ενδείξεις πληκτρολογίου εσωτερικού χώρου.

Δυνατότητα οπλισμού-αφοπλισμού και ελέγχου τοπικής θύρας μέσω 
ενσωματωμένου relay
Έως 8 readers / partitions – fire alarm led
Διαθέτει leds 8 ζωνών και tamper.

NX-320-I
ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Όταν σε ένα φυλασσόμενο χώρο οι αποστάσεις είναι μεγάλες όπως συμβαίνει με εργοστάσια, χώρους αποθήκευσης logistic κ.λ.π. τότε είναι αναγκαίο από κάποια απόσταση και μετά μια πλακέτα τροφοδοσίας των υλικών μας, που ως σκοπό έχει να τροφοδοτήσει τα μακρινά συστήματα με τις ανάλογες τάσεις και εντολές.

Διαθέτει έξοδο για σειρήνες, tamper και μπορεί να τοποθετηθεί 800m μακριά από το κέντρο.

 

ΝΧ-540Ε
Τηλεχειρησμός συστήματος

Module για χειρισμό πινάκων της σειράς ΝΧ μέσω τηλεφωνικής γραμμής από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να οπλίσουμε ή να αφοπλίσουμε τον συναγερμό μας, με ένα απλό τηλεφώνημα, ώστε να δώσουμε πρόσβαση προσωρινή σε κάποιο άτομο που εμεί επιθυμούμε.Μέγιστη κατανάλωση 130mA.


ΝΧ-507Ε
Αυτοματισμοί μέσω συναγερμού

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συνδέσουμε πάνω σε αυτή την πλακέτα και να ελέγχουμε στην ουσία από μια γκαραζόπορτα, μέχρι το καλοριφέρ του σπιτιού μας ή ακόμα και μια καφετιέρα!

Module 7 εξόδων relay + 1 ανοικτού συλλέκτη.

Μέγιστη κατανάλωση 25mA, μέγιστη απόσταση από μονάδα 800m, συμβατό με τεχνολογία X-10.  Διαστάσεις :  15.3 x 5.4 cm

NX-590NE
Επικοινωνία Κ.Λ.Σ. μεσω internet

Όταν θέλουμε να στείλουμε σήματα στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων, αλλά θέλουμε αυτό να γίνετε ΓΡΗΓΟΡΑ και χωρίς επιπλέων κόστος, υπάρχει η δυνατότητας να σταλούν τα σήματα μέσω Internet σε χρονικό διάστημα λιγότερο του 1 δευτερολέπτουμέσω της κάρτας ΝΧ-590ΝΕ !!

Like Us

 

Είσοδος Χρήστη Είσοδος Εγγεγραμμένων Μελών