Προσαρμοζόμενα
Προσαρμοζόμενα

Προσαρμοζόμενα (1)


Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2012 09:13

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Γράφτηκε από


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Ως προς τον τρόπο λειτουργίας, υπάρχουν τριών ειδών συστήματα.

Τα Προσαρμοζόμενα που χρησιμοποιούνται σε οικίες και μικρά καταστήματα όταν υπάρχει ήδη σύστημα συναγερμού για ανάγκες συνήθως μέχρι 5 πυρανιχνευτές

Τα Αναλογικά που χρησιμοποιούνται σε μικρού και μεσαίου μεγέθους συστήματα, έως 50 πυρανιχνευτές περίπου, και

Τα Διεύθυνσιοδοτήμενα που χρησιμοποιούνται κυρίως για μεγάλες εγκαταστάσεις, συνήθως από 50 πυρανιχνευτές και πάνω.

 

Πατήστε άνοιγμα σε Νέο παραθυρο για μεγαλύτερη εικόνα

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ

Το μόνο υλικό που χρειαζόμαστε στην πράξη στα προσαρμοζόμενα συστήματα είναι οι ίδιοι οι πυρανιχνευτές, μιας και τόσο οι σειρήνες όσο και γενικότερα η ειδοποίηση σε περίπτωση πυρκαγιάς γίνεται μέσα από το ίδιο το σύστημα συναγερμού.

Έτσι έχουμε:

Ανιχνευτής καπνού DP721R (Kilsen)

Φωτοηλεκτρικός ανιχνευτής ορατού καπνού 4 αγωγών. 8.5 – 33VDC, συνεργάζεται με όλους τους τύπους μονάδων που διαθέτουν resetable τροφοδοσία.

Διαθέτει:  relay C/O, ξεχωριστό LED fire / fault, αυτόματο test ευαισθησίας, σύστημα αυτοελέγχου, εύκολα αφαιρούμενο για συντήρηση ανακλαστήρα.


 

 

 

 

DP72

Πλακέτα adaptor

GSA2

Σε κάποιες περιπτώσεις που στα προσαρμοζόμενα συστήματα πρέπει να τοποθετηθούν για παράδειγμα 5 ή έξι πυρανιχνευτές, είναι αναγκαίο να τοποθετηθεί  πλακέτα προσαρμογής που αυτό που κάνει  είναι να προσαρμόζει  αναλογικούς  πυρανιχνευτές όπως αυτοί που χρησιμοποιούνται στα αναλογικά συστήματα στις εγκατάσταση του συναγερμού. Αυτό κρίνεται ανά περίπτωση και πάντα σε συνεννόηση με τον εγκαταστάτη.

Like Us

 

Είσοδος Χρήστη Είσοδος Εγγεγραμμένων Μελών