Καταγραφικά
Καταγραφικά

Καταγραφικά (1)


Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2012 15:32

Καταγραφικά

Γράφτηκε από

Τα καταγραφικά αυτό που κάνουν όπως λέει και το όνομά τους είναι να καταγράφουν την εικόνα που έρχεται από τις κάμερες, σε ένα σκληρό δίσκο όπως αντίστοιχα χρησιμοποιούν και οι υπολογιστές.

Η χρονική διάρκεια που μπορεί να «κρατήσει» ένα καταγραφικό, εξαρτάται από τον αριθμό των καμερών, την ανάλυση που έχουν οι κάμερες και καταγράφει το καταγραφικό, από τον format καταγραφής, τα πόσα καρέ ανά δευτερόλεπτο καταγράφει το καταγραφικό, καθώς και το μέγεθος του σκληρού δίσκου που έχει μέσα το καταγραφικό.

Ανάλογα με τις ανάγκες τις εγκατάστασης, υπάρχουν τρίς κύριες κατηγορίες καταγραφικών

Α) Standalone
B) Υβριδικά
Γ) Καταγραφικά IP
Δ) Software

Standalone **NEW**

Νέα σειρά καταγραφικών της σειράς DX-HDR της Diexe
με εγγραφή στα 30fps!!!

Νέος Full HD καταγραφέας 8/16 εισόδων 1080P SDI/8 audio. 
Διαθέτει έξοδο BNC, VGA (1280x1024), HDMI (1920x1080).
Ανάλυση εγγραφής 1920x1080@240Fps (Full HD).

Μέθοδος συμπίεσης H264. Τρόπος εγγραφής: Auto / manual / πρόγραμμα / κίνηση / alarm / motion detection /\camera PTZ control (Pelco-P, Pelco-C, Samsung).
Διαθέτει τηλεχειρισμό IR, ποντίκι.
Δέχεται 4 δίσκους SATA (2T o καθένας).
Απομακρυσμένη διαχείριση μέσω iPhone / iPad / Anroid. 10/100/1000 M Base-T, Ethernet.
Backup: USB/eSATA/Network. Υποστηρίζει CMI (256ch) / EMAP /IE.
Διαθέτει υποδοχή για επιπλέον τοποθέτηση DVD writer
Αντίστοιχο μοντέλο είναι διαθέσιμο και για 4 κάμερες

Δείτε το PDF με τα τεχνικά χαρακτηριστικά

 

HIKVISION

Σε μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις επιλέγουμε Standalone καταγραφικά, τα οποία είναι μια compact κατασκευή, που έχει την δυνατότητα να καταγράφει 4, 8, 16 κάμερες ταυτόχρονα.

Δεν έχουν την δυνατότητα επέκτασης, ενώ τα χαρακτηρίζει το χαμηλό ανάλογα με την ποιότητα κοστολόγιο και το μικρό μέγεθος.

Εμείς έχουμε επιλέξει τα καταγραφικά της TVT και της HIKVISION τόσο για την ποιότητα της κατασκευής τους όσο και για την ευκολία απο τον χρήστη.
Υπάρχουν μοντέλα για 4, 8 ή 16 κάμερες με δυνατότητα μέχρι 2 Tbyte σκληρό δίσκο, δυνατότητα αποστολής εικόνας στο Internet και σε κινητά τηλέφωνα.


Υβριδικά

Σε μεσαίες αλλά κυρίως σε μεγάλες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούμε υβριδικά καταγραφικά, που το κυριότερο χαρακτηριστικό τους είναι η ευελιξία τους τόσο στον χειρισμό τους όσο και στην δυνατότητα επέκτασης τους.

Άλλο ένα κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η δυνατότητα να μπορούμε να προσθέτουμε συγκεκριμένο αριθμό IP καμερών.

 

Καταγραφικά IP

Σε πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις χρησιμοποιούμε IP καταγραφικά που μας δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε στον σύνολο IP κάμερες, καλύπτοντας κάθε είδους ανάγκη μπορεί να προκύψει.

Με το IP καταγραφικό και το ανάλογο λογισμικό, έχουμε την δυνατότητα τόσο στο να προσθέσουμε κάμερες μεγάλης ανάλυσης, ενώ το λειτουργικό που χρησιμοποιείτε, μας δίνει μεγάλες δυνατότητες τόσο στην επιλεκτική καταγραφή και αναζήτηση γεγονότων, όσο και στην ανάλυση των καταγεγραμμένων γεγονότων.


SOFTWARE
1. Πρόγραμμα απομακρυσμένης παρακολούθησης

CMS

 

2. Addon για Windows8

WinCap

 

3. CMS (Microlink)

Like Us

 

Είσοδος Χρήστη Είσοδος Εγγεγραμμένων Μελών